Turkish Arabic English German Russian

Teknik Alt Yapı

Yurtiçi lokasyonlu web hosting ve reseller sunucularımız İstanbul Beşiktaş ve İzmir Alsancak olarak iki farklı veri merkezlerinde bulundurulmaktadır.

Kullanılan tüm sunucular vCenter HA platformunda çalışır ve 15.000 rpm SaS diskler üzerinde gerçek RAID mimarisi ile güvenli, kesintisiz yüksek performans sağlamaktadır.

Yurtiçinde toplam 20 Gbps internet çıkışı ile kendi kiralık hattımız olan 500 Mbps ve fiziksel firewall donanımlarımız mevcuttur. 

Windows sunucular da Plesk Panel kullanmaktayız ve sürekli güncellenmesini otomatik olarak sağlamaktayız.  Sistemimizin başımıza gelecek en kötü durumlar da bile en fazla 24 saatte her şeyin eski haline geçmesi üzerine planlamalar yapmaktayız.  Depolama ve yedekleme çözümü olarak Netapp ürünleri kullanmaktayız.

Tüm sunucularımız ağırlık DELL olmak üzere HP sunuculardan oluşmaktadır.  Sunucularımızın büyük bölümünü Intel® Xeon® Serisi  256 GB DDR3 ECC ram ve üstü, SaS 15.000 rpm Hard Disk li özel donanıma sahiptirler.

Yazılımları lisanslı kullanmamızın en büyük avantajı sürekli güncel güvenlik ve güncelleştirmelerinden anında haberdar olmamızdır. Bu durumda sizler farkında bile olmadan en güncel güvenlik açıkları gerek otomatik olarak gereksel manuel olarak sağlanmaktadır. Linux sunucularımızda Centos, Windows Sunucularımız da ise Server 2008 işletim sistemi kullanmaktayız. Hosting kontrol paneli olarak Cpanel ve Plesk kullanmaktayız.

Adres Bilgileri


Resitpasa Caddesi Altıntas İs Merkezi
No : 55 / 41 Avcılar - İstanbul - Turkiye
Telefon : +90 (212) 509 13 18
Mobil : +90 (542) 747 37 57

Kısaca PCDATA..

Firmamız profesyonel teknik destek ve güvenilir satış sonrası hizmet anlayışı ile sektörde 30. yılına yaklaşmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusun da, yüzlerce çözüm ortakları ve geniş distribütör ağı ile çalışmaktadır. Firmamız yurt dışından ithal ürünler getirerek, birçok ürünün distribütörüdür. Dünyada ki bilgisayar ve elektronik pazarın da, birçok markayı Türk insanının beğenisine sunan firmamız; Dünyada ki teknolojiyi devamlı takip ederek, en son çıkan ürünleri, müşterisine ulaştırmaktadır.. Devamı..

S5 Box